Access Conscoiusness® Blog

Az Access Consciousness ® egy más nézőpont az életről.

Lehetővé teszi, hogy bármit megváltoztass, amit nem tudsz megváltoztatni, és mindent megteremts, amire vágysz egy más és könnyebb módon.

Az Access célja, hogy megteremtse a tudatosság és egység világát, ahol minden létezik és semmi sincs megítélve.

Készen állsz arra, hogy kibővítsd a választások és lehetőségek szintjét, amelyek elérhetőek számodra?


Gyakori kérdések az Access Barsról

MI A BARS? 

A Bars 32 pont a fejen, amelyek gyengéd érintése feloldja az agyban és testben rekedt régi energiákat, lehetővé téve, hogy hatalmas, ugyanakkor könnyed változás jöjjön létre. 

MIT HOZ LÉTRE EGY  ACCESS BARS KEZELÉS?

Az Access Bars feloldja az összes elképzelést, gondolatot, érzést, érzelmet, döntést, ítélkezést és hitrendszert, amelyet bármely életedből magaddal hoztál, és amelyek elektromos komponense az agyban tárolódik. Ez az feloldás akkor történik, amikor a bárokat finoman megérintik; ez pedig lehetővé teszi, hogy a felesleges eltárolt kacatokat elengedjük. 

Hasonlít a dolog ahhoz, amikor elmegy az áram a házadban, és visszapöckölöd a biztosítékot az eredeti állásba, a fények pedig visszajönnek: a bárok futtatása visszakapcsolja a fényeidet. Az univerzum energiája újra elérhetővé válik számodra, ez pedig nagyobb békét, könnyedséget, örömet és ragyogást eredményez az életedben. 

A biofeedback területén jártas több orvosszakértő szerint, egy egyórás kezelés alatt az agyhullámok megváltoznak, bétából a sokkal mélyebb théta szintre. 

 

MIT VÁRHATUNK EGY BARS KEZELÉS UTÁN?

Minden alkalom más. A legrosszabb, amit egy Access Bars kezelés után tapasztalhatsz, hogy úgy érzed, mintha egy remek masszázst kaptál volna. A legjobb, ami történhet, hogy az egész életed megváltozik. 

A leggyakoribb tapasztalatok szerint nagyobb békesség és könnyedség jelenik meg, sokkal kevésbé vagy érzékeny azokban a helyzetekben, amelyek azelőtt felizgattak, pihentetőbb és mélyebb alvást tapasztalhatsz meg, és azt érezheted, hogy azok a dolgok, amelyek korábban dühítettek, nem számítanak többé. 

 

MEDDIG TART EGY ACCESS BARS KEZELÉS HATÁSA? 

Ha egyszer kaptál már kezelést, a barjaid ettől kezdve örökké „futnak”, avagy folyamatosan engedik el a megrekedt energiákat. Ezek után minden alkalommal, amikor kezelést kapsz, a hatás erőteljesebbé válik.

A legkézzelfoghatóbb változásokról a kezelést követő 3-4 hétben szoktak beszámolni.

 

MILYEN GYAKRAN KELL FUTTATNI A BÁROKAT? 

Ez teljesen tőled függ. Mennyire szeretnéd jól érezni magad? Milyen mértékű könnyedséget szeretnél az életedben?

Vannak Bars facilitátorok, akik nem értik, hogy miért nem csinálja mindenki minden nap! A legtöbben legalább egy héten egyszer futtatják a bárjaikat, vagy akármikor, amikor stresszesnek, nyűgösnek érzik magukat, vagy nem úgy mennek a dolgaik, ahogyan szeretnék. Bármilyen nagyobb megrázkódtatás vagy trauma után, vagy bármilyen energetikai változás esetén érdemes fontolóra venni egy bars kezelést. 

 

KINEK TEHET JÓT EGY BARS KEZELÉS? 

Bárkinek, aki hajlandó nyugodtan feküdni ennek érdekében! 

Vannak olyanok, akik nem értékelik a relaxációs élményt, és úgy gondolják, hogy időpazarlásról van szó, míg mások, akiket érdekel a változás, és az életük megváltoztatása, sokkal lelkesebbek. Arra biztatunk, hogy a “bárfuttató” erőfeszítéseidet az utóbbi csoportra koncentráld, akik többnyire a népesség azon 47%-ába tartoznak, akikről korábban már beszéltünk. 

 

LEHET-E GYEREKEK ÉS CSECSEMŐK BÁRJAIT FUTTATNI?

A gyerekek és a csecsemők fantasztikusan reagálnak a bars kezelésre. Abból a szempontból inkább hasonlítanak az állatokra, mint a felnőttekre, hogy sokkal hajlandóbbak arra, hogy hirtelen változást engedjenek meg a testükben és a lényükben egyaránt.

Meg kell említeni, hogy a gyerekeknél sokkal gyorsabb a folyamat. Gyakran ők maguk érzékelik, hogy a kezelés közben mikor “van készen” az adott pont, és mikor mehetünk tovább egy másikra. A csecsemők még ennél is gyorsabbak! 

 

MEG TUDJÁK-E TANULNI A GYEREKEK A BÁROK FUTTATÁSÁT? 

Természetesen! Mivel a gyerekeknek kevesebb elképzelésük van arról, hogy mi lehetséges és mi lehetetlen, nagyon hatékonyan, kevesebb korláttal futtatják mások bárjait. Habár a gyerekek kisebb testben élnek, gyakran sokkal hatalmasabbak és erősebbek hajlandóak lenni, mint a körülöttük élő felnőttek. Láttál már gyereket, aki egy egész teremnyi ember figyelmét irányítja?

 

KI FUTTATHATJA MÁSOK BÁRJAIT?

Bárki meg tudja tanulni a Barst. Semmiféle előzetes egészségügyi tapasztalat, vagy anatómiai tudás nem szükséges hozzá. Csak annyi kell, hogy hajlandó legyél megtanulni és elvégezni egy egynapos tanfolyamot.  

 

HONNAN ERED A BARS?

A barst 1990-ben csatornázta Gary Douglas, az Access Consciousness alapítója. Azelőtt nem létezett. 

 

JÓ HATÁSA LEHET-E AZ IDŐSEKRE/BETEGEKRE/FOGYATÉKKAL ÉLŐKRE? 

Igen. 

 

LEHET-E TERHESSÉG ALATT A BAROKAT FUTTATNI?

Igen! (Természetesen meg kell kérnünk, hogy konzultálj az orvosoddal.)

Azok a nők, akik rendszeresen kaptak Bars kezelést, rövidebb, könnyebb szülésről számoltak be, és sokan közülük elkerülték a császármetszést.

 

MENNYI IDEIG TART EGY Access BARS KEZELÉS?

Általában 60-90 percig, bár ez változhat, és még egy 20 perces kezelés is jobb, mint a semmi. 

 

MENNYIBE KERÜL EGY BARS KEZELÉS?

Ez teljesen a kezelőtől függ, aki a kezelést ajándékozza. Független kezelőkről van szó, akik saját maguk állapítják meg az áraikat. Van, aki teljes, és  rövid kezeléseket is ajándékoz. Expókon, egészségnapokon gyakran megtalálhatod őket, itt általában rövid kezeléseket adnak kedvezményes árakon. Vannak facilitátorok, akik Bars csereberélő estéket szerveznek, ahol kedvezményesen vehetsz igénybe bemutató kezeléseket. 

 

MELYEK A BARS HOSSZÚTÁVÚ HATÁSAI?

A legtöbben, akik rendszeresen futtatták a bárjaikat, arról számoltak be, hogy az életük egyre könnyedebbé és jobbá vált. 

 

EGYNÉL TÖBB KEZELÉS SZÜKSÉGES?

Az Access és a Bars teljes mértékben a szabad választásról szól. Nem kell tenned semmit. Azok profitáltak legtöbbet a Barsból, akik rendszeresen csinálták. Rajtad múlik. 

 

VAN-E A BARSNAK HATÁSA A MENTÁLIS, ÉS PSZICHÉS PROBLÉMÁKRA? 

Sok mentális és pszichés problémával küzdő embernek sikerült abbahagyni a gyógyszerek szedését, és fantasztikus változásokat éltek meg. Természetesen arra kérünk, hogy minden ilyen esetben feltétlenül konzultálj az orvosoddal. 

 

ÁRTHAT-E A BARS?

Nem. A Barst nem lehet rosszul csinálni, és nem lehet vele ártani senkinek. 

 

VAN-E OLYAN EMBER, AKINEK NEM TANÁCSOS A BÁRJAIT FUTTATNI? 

Csak azoknak, akik nem hajlandóak erre, vagy nem érdeklődnek ez iránt. 

 

HONNAN TUDOM, HOGY MIT VÁRHATOK EGY KEZELÉSTŐL?

Nem tudhatod! Minden Bars kezelés más, és nem lehet pontosan megjósolni, hogy mi fog “történni”. A legközelebbi támpont, amit mondani lehet róla az, hogy a legrosszabb esetben úgy érzed majd, mintha egy jó masszázst kaptál volna, a  legjobb esetben az egész életed megváltozik. 

 

TUD-E A BARS FIZIKAI SZINTEN BETEGSÉGEKET GYÓGYÍTANI, ÉS FÁJDALMAT MEGSZÜNTETNI?

Az Access Bars a tudatosságot segíti elő, ami ezek közül bármit meg tud változtatni. 

Vannak olyan fizikai betegségek, amik egyetlen Bars kezelés alatt megváltoztak, például gerincferdülés, aminek eredménye lett egy 1-2 cm-es magasságnövekedés, egy csámpás láb problémája megoldódott, amire az orvosok műtétet javasoltak, és mindenféle megkönnyebbülés és fájdalmak megszűnése a különféle testrészekben is előfordult már. 

Sokan használták az Access Barst az Access Consciousness más eszközeivel együtt arra, hogy

 “gyógyíthatatlan” betegségeket tüntessenek el, mint pl. a rák, az arthritis, a krónikus fáradtság, a depresszió, vagy a bipoláris zavar. 

 

HONNAN TUDOD, HOGY HÁNY KEZELÉS KELL AHHOZ, HOGY VALAMI MEGGYÓGYULJON?

Még egyszer, nem lehet tudni! A betegség tünetei akkor fognak eltűnni, amikor te és a tested hajlandóak lesztek elengedni minden elképzelést (bármelyik életedből származó gondolatot, érzelmet, érzést, hitrendszert, döntést, ítélkezést), ami a nem kívánt állapotot a helyén tartja. 

Ez a folyamat nem lineáris, ami azt jelenti, hogy vannak olyanok, akik ugyanazt az állapotot egy kezelés alatt hajlandóak elengedni, míg másoknak ez sok alkalomba telik. Ez egyszerűen nem egyforma. Bár arra van lehetőség, hogy egy  Access Bars kezelést egy bizonyos ügynek, vagy tünetnek szenteljünk. Az eredmények attól a személytől, és annak a személynek a testétől függnek, aki a kezelést befogadja. 

 

MIKOR ÉRDEMES FUTTATNI A BÁROKAT? 

Valahányszor remekül akarod érezni magad!

Azok, akik egy ideje már gyakorolják a Barst, általában rendszeres időközönként csinálják, amikor pedig nyűgösnek érzik magukat, vagy nehéz napjuk volt, plusz kezeléseket iktatnak be. 

 

LE KELL FEKÜDNI A BARS KEZELÉSHEZ? 

Nem szükséges lefeküdni, bár igaz, hogy a fekvés a befogadó számára elősegíti az ellazulást, a kezelés ajándékozója számára pedig könnyedséget és kényelmet jelent. Ha azonban a háton fekvés gondot jelent, egy állítható támlájú szék is megteszi. 

 

____________________________________________________________________________________________________________________________________

Cikk dr. Glenna Rice-tól a testről:

A legtöbb ember úgy tekint a testére, mint egy közel állandó szerkezetre. Gyerekként megengedik, hogy növekedjen, felnőttként, hogy korosodjon, változtassa a súlyát és betegségeket szerezzen az évek során – de ennyi az egész. Te éber vagy arra, hogy mennyi változást generál a tested nap mint nap? Meglepő lehet megtudni, de a testünk állandóan a változás állapotában van – új sejtekkel és folyamatosan alakuló szerkezeti változásokkal.

Nézz csak rá a testedre!

A hajad 3-6 éves, attól függően, hogy milyen hosszú.
A májad nagyjából 5 hónapos.
A vörösvérsejtjeid csak 4 hónaposak.
A bőröd néhány hetes.
A bélrendszered olyan, mit egy újszülött, csak egy pár napos a naponta létrejövő új sejtekkel.

Tehát hogyan is teremtjük a testünket?

Íme egy érdekes nézőpont:
A testünk mindennapos teremtésének hatalmas hányada a testünkkel kapcsolatos nézőpontokból, kivetítésekből, elvárásokból, elválásokból és ítéletekből építkezik. Ha azt sugalmazod, hogy a tested egyre öregebb, gusztustalan, beteg vagy kövér, akkor ezek a vezényszavak, vagy átkok, amiket arra használsz, hogy teremtsél. Sokkal erősebbek vagyunk, mint azt elismernénk és a testünk rendkívüli módon ért hozzá, hogy folyamatosan a mi hülye, hibás és ítélkezős nézőpontjainkból teremtse saját magát.

Naponta hányszor ítélkezel a tested fölött? Több, mint ezerszer vagy kevesebbszer? A legtöbb ember minden egyes napon ítéleteket gondol vagy mond ki hangosan a testéről.

Az ítélkezés, legyen kimondott vagy kimondatlan, az, amit arra használsz, hogy a testednek megmutasd, hogy aznap milyennek teremtse meg magát. És bár a testednek állandó változásra van szüksége ahhoz, hogy ne haljon meg, az általad belé táplált, az ítélkezéseken, a kivetítéseken és az elvárásokon alapuló, ismétlődő fix nézőpontok miatt adja fel ezt az állandó változást.

Ugyanazt a dolgot teremti minden nap, egy kis öregedéssel és egy kis betegséggel csatolva. Mi csak újraépítjük azt, amit az ítéletekből magunkra veszünk. Mi lenne, ha képesek lennénk valami újat és mást teremteni a testünkkel? Mit tehetnénk a testünkkel, amit még sosem ismertünk el?

Ezt hallhatod egy átlagos napon bármely kávézóban, vagy telefonhíváskor:

Nem aludtam. Olyan fáradt vagyok. Fáj mindenem. A hasam fáj. A hátam kikészít. Öregszem. Kezdek úgy kinézni, mint az anyám.

Így mondjuk a testünknek újra és újra, hogy mit tegyen nekünk. Amit a tested hall ugyanis: Légy fáradt. Öregedj meg. Kezdj fájni. Csinálj még több betegséget. Legyél annyi idős, mint anyád.

Mi lenne, ha lenne más lehetőség? Mi lenne, ha megkérdeznéd a testedet? Testem, mi kellene ahhoz, hogy nagyszerűen érezzük magunkat ma? Milyen mókában lehetne részünk? Milyen varázslatot tudsz nekem teremteni ma? A megtestesülés milyen örömét ajándékozod ma nekem? Testem, hogy szeretnél kinézni? Testecske, milyen csodát teremthetünk ma együtt? Testecske! Olyan hálás vagyok neked!

És az egyik kedvencem: Hogy is lehetne ez még ennél is jobb? Tedd fel ezt a kérdést mindenre, ami felbukkan a testedben, akkor is ha ez egy mesés vagy ha épp egy elcseszett nap.

Hogyha megváltoztatod a testeddel kapcsolatos nézőpontodat és abbahagyod az ítélkezést felette, akkor ez teremthet valami mást? Igen. Miután több ezer testtel dolgoztam már, az én érdekes nézőpontom és az éberségem szerint ez így van.

A test minden nap újrateremti magát! Szóval mi lenne, ha elkezdenénk őt kérdezgetni? Mi lenne, ha az ítélkezésen túl hozzájárulnánk valamivel a változásához? Mi lenne, ha támogatnánk a teremtődését minden nap?

Nem lehet, hogy a test csak teszi a dolgát és nekünk ki kell ezzel békülni?

Úgy néz ki, hogy a test csak teszi, amit tesz és te csak az eszköze vagy a választásainak? Mi lenne, ha neked ténylegesen sokkal nagyobb hatásod lenne a tested teremtéseire, mint gondolnád? Ha szeretnél teljesen éber lenni a tested legfinomabb szintjeire… ami lehetséges, ha beszélgetést kezdeményezel a testeddel… nem mondaná meg, hogy mikor szereti, amit csinálsz vele és mikor nem?

És mi van, ha az, amit betegségnek, fáradtságnak, fájdalomnak hívunk az csak a tested üzenete, hogy valami nem működik a számára?

Gyakran félreértjük a testünk változásának energiáit, mintha valami rossz lenne, vagy fájdalom, vagy probléma. Bármikor, amikor érzel valamit a testedben, megkérdezheted: Testem, változol? Ha igen a válasz, könnyedséget érzel – ezek után kérdezd meg, hogy tudnál hozzájárulás lenni.

Nem vagy tehetetlen a testeddel – te vagy a legerősebb teremtője. Szóval, mit választanál?

Az első lépések a testeddel való kommunikáció elkezdéséhez:

Kérdezd meg a tested, milyen ételt szeretne enni
Mielőtt bármit bevinnél a testedbe, tedd ki az ételt vagy gyógyszert, vagy táplálékkiegészítőt magad elé. Kérdezd meg a testedet, hogy szeretné-e megenni az adott dolgot, amit tartasz. Ha a tested az étel vagy ital felé dől, akkor ez egy igen! Ha hátradől, eltávolodva az ételtől, akkor az egy nem!
Kérd meg a testedet, hogy mutassa meg neked, hogyan szeretne kinézni
Minden egyes test máshogyan van megalkotva. És az az elképzelés, amivel te rendelkezel, hogy te hogyan akarod hogy ő kinézzen, sokban különbözhet attól, amit ő szeretne. Kezdd el kérdezni és légy éber arra, hogy a tested merre viszi a figyelmedet. Lehet, hogy mindez napokba, vagy hetekbe telik majd, de a tested elkezdi megmutatni neked, hogy hogyan akar kinézni. Akkor is, ha meglátsz valakit a tévében, a parkban vagy egy hirdetésben, érzékelni fogod, hogy a tested arrafelé húzódik amilyen ő lenni akar. Ilyenkor kérd meg őt, hogy mutassa meg neked, hogy mi szükséges számára a változáshoz, mely révén még olyanabb lehet, mint amilyen lenni szeretne.
Kérdezd meg a testedet, hogy mit szeretne felvenni
Ahelyett, hogy reggel csak úgy magadra pakolnál mindenféle ruhákat, előbb kérdezz: Testem, mit szeretnél ma felvenni? Meg leszel lepődve! Hajlandónak lenni elkezdeni kérdezgetni a testedet a különböző anyagok, a különbözően álló ruhák vagy a szokásostól eltérő stílusok kapcsán… De egy dolog biztos: amikor azt viseled, amit a tested viselni akar, csodásan fogsz kinézni és úgy is fogod magad érezni.

A cikk eredetije: http://access-consciousness-blog.com/2016/04/what-if-you-woke-up-to-a-new-body-every-day/

forrás:valaszthatsz.com

Access Bars kezelés Pécsen