Access testkezelés – 3 x sorozat rendszerek

 

 

 

 

 

——————————————————————————————————————————————————————————————————-

Miben segíthet ez az energetikai testkezelés?

Sokkal és traumával kapcsolatos érzelmi problémák, blokkok oldására használjuk, de hatásos lehet olyan helyzetekben is, amikor fizikai zavar, a fájdalom okozója egy trauma, különösen olyan baleset esetén, ami annyira sokkoló volt fizikailag vagy érzelmileg, hogy az illető hajlamos új időszámítást kezdeni ettől fogva.

Ha azon veszed észre magad, hogy folyamatosan visszatérő történeteid vannak, újra meg újra és megszállottan beszélsz ugyanarról a témáról, akkor nagy valószínűséggel tud neked segíteni ez a testkezelés.

Például elvesztettél valakit vagy valamit és állandóan erről beszélsz és agyalsz és nem tudsz tovább lépni.

Elváltál vagy szakítottál, de tíz év elteltével is erről beszélsz és nem tudsz élni, mert beleragadtál ebbe a helyzetbe.

Úgy telnek a napjaid, mintha az esemény tegnap történt volna, még akkor is, ha évekkel ezelőtt volt és nem vagy képes túllépni rajta.

Ezek a traumák bezáródtak a testbe és egy bizonyos esemény ( zaj, szín, illat, szó, látvány stb. hatására ) beindítja őket újra meg újra és a test újra megéli ismételten.

Ha magadra ismersz és szeretnél ezen változtatni, akkor keress meg és feloldjuk ezeket a traumákat ezzel a csodálatos energetikai kezeléssel.

Most van itt az ideje kilépni a mókuskerekeidből……

Hívj bátran!

Eckert Péter

30-277-0701

Az Ön adatai

 

Időpont

 

Ellenőrzés

Comments are closed.