Aroma Touch masszázs – Pécs

Ha feltöltődésre vágysz, ezt ne hagyd ki!

doTerra (Föld Ajándéka) CPTG Certifikált Tiszta Terapeutikus Osztályúesszenciális olaj, melyet a világon fellelhető legmagasabb szintű terápiás hatással rendelkező olajként ismertek el, ezért vezető szerepet tölt be a pozitív egészség megőrzési alternatívákban. A doTerra hitvallása a magas minőségi színvonalú esszenciális olajok tudatos felhasználása az emberek mindennapos egészségügyi gondjainak megoldására. Ebbe a filozófiába illeszkedik a Dr David Hill által kidolgozott, minden kezdő és szakember számára elérhető módszer az AROMA TOUCH TECHNIK, melynek alkalmazásával az olajok jótékony hatása maximálisan kiteljesedik.

AROMA TOUCH TECHNIK VIDEÓ

A technikát négy szervezeti állandó megszólítására alkották meg:

– stressz,

– méreganyagok jelenléte,

– a gyulladás válasz (a gyulladás az immunrendszer láncreakción alapuló válasza egy fertőzésre vagy irritációra),

– a vegetatív egyensúlyvesztés.

Felismerve, hogy ezek a test betegségeinek legáltalánosabb alaptényezői, az Aroma Touch Technikát ezeknek a kezelésére és a test egyensúlyi állapotának, homeosztázisának visszaállítására dolgozták ki.

A módszer négy “szervezeti állandó” megszólítására lett megalkotva: a stressz, a méreganyagok jelenléte, a gyulladás válasz és a vegetatív egyensúly vesztés.Az AromaTouch Technikát ezeknek a szervezeti állandóknak a kezelésére, ezáltal a test egyensúlyi állapotának, úgynevezett “homeosztázisának” visszaállítására dolgozták ki.

A kezelés lépései és a hozzá felhasznált dōTERRA CPTG illóolajok:

  • Első lépés: stresszkezelés

– Felhasznált olaj: Balance esszenciális olajkeverék.  Ez a szabadalmaztatott olajkeverék lucfenyő, ho fa, fenyőtömjén, kék varádics és kék kamilla keveréke, mely meleg fás és föld illatával a központi idegrendszerre gyakorolt nyugtató hatása által jóléti érzetet teremt, megnyugtat és elősegíti a szervezet különböző rendszereiben  a kiegyensúlyozottság állapotának létrejöttét.

– Felhasznált olaj: Levendula esszenciális olaj. Enyhülést hoz, elősegíti a relaxációt. A testre gyakorolt nyugtató és hangulatjavító hatása teszi tökéletessé.

  • Második lépés: immunrendszer támogatás

-Felhasznált olaj: Teafa esszenciális olaj. Baktérium, csíraölő és tisztító képessége révén támogatja az immunrendszert és segíti a test visszatérését a homeosztázis állapotába

– Felhasznált olaj: On Guard esszenciális olajkeverék. A vadnarancs, szegfűszeg, fahéj, eukaliptusz és a rozmaring együttes hatása adja az On Guard immunerősítő hatását. Bársonyos illatú, édes, fűszeres jegyekkel és egy leheletnyi citrussal. Tudományosan bizonyított tény, hogy a citrus olajak tudják a leghatásosabban legyőzni a baktériumokat, vírusokat és a penészt.

  • Harmadik lépés: keringés javítás

– Felhasznált olaj: Aromatouch esszenciális olajkeverék, melynek összetevőit a ciprus, majoránna, bazsalikom, levendula és a grapefruit a szöveti irritációk csillapítására és a keringés javítására használjuk. Segíti az izomfájdalmak, ízületek gyógyulását és oldja a feszüléseket és a görcsöket.

– Felhasznált olaj: Deep Blue esszenciális olaj, amely  izomfájdalmak és más testi panaszok enyhítésére szolgál. Kizárólag bőrre alkalmazható. Különleges alkotóelemeinek köszönhetően – mint a kúszó fajdbogyó, kámfor, borsmenta, kék varádics, kék kamilla, olasz szalmagyopár, oszmantusz – a Deep Blue hatékony válasz a gyulladásokra

  • Negyedik lépés: homeosztázis

– Felhasznált olajok: Vadnarancs és Borsmenta esszenciális olaj ahol a vadnarancs megemeli a glutathionként ismert kritikus antioxidáns szintet és így a test természetes immunvédelmét erősíti. A borsmenta enyhíti a diszkomfort érzést, kellemes, hűsítő érzést ad. Nagyon sokrétű, értékes olaj.

A kezelést  háton, talpon és kézen végezzük. 

A kezelés ideje 60 perc

Bejelentkezés: Eckert Péter 70-605-9029

Megtisztelsz, ha tetszett, és megosztod a Facebook oldalam vagy elküldöd ismerőseidnek. Sok munkám van benne…

Nekem is fontos, hogy tudjam, tetszett-e neked a bejegyzésem, cikkem, amit megosztok az oldalon. Megköszönöm, ha jelzed felém azzal a kis tetszik gombbal.

Ha szeretnél az ismerőseid között tudni, jelölj be nyugodtan, vagy használd azt a béna elnevezésű “Követem” gombot.

Legyen szép a napod!

Comments are closed.