Professzionális aromaterápia

Mi is az aromaterápia?

Az aromaterápia az illóolajok alkalmazásának tudománya, ami olyan széles körű lehetőségeket rejt magában, hogy nem tudnál az életnek olyan területét említeni, amihez ne lehetne valamilyen módon az aromaterápiát igazítani.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Az aromaterápia olyan, növényekből kinyert, terápiás vagy kozmetikai célokra előállított olajok használata, amelyek révén elősegíthetjük az egészség megőrzését, a szervezet egyensúlyának fenntartását, helyreállítását, valamint a jó közérzet biztosítását. Az aromaolajok nagyon erős, pozitív hatással vannak a testre és a lélekre egyaránt.

Az illóolajok nagyon bonyolult, szerves anyagok. A fantasztikus bennük az, hogy az emberi szervezet egészére képesek hatni: mind a fizikai tünetekre, mind pedig a viselkedésre, hangulatra, lélekre!

Az illóolajok az ún. szinergia elvén működnek, ami azt jelenti, hogy két vagy több olaj együtt, egymás kölcsönhatásában sokkal hatékonyabb, mint az egyes olajok külön-külön. Tehát például, ha fájdalomcsillapításra van szükségünk, jobb, ha 3 fájdalomcsillapító olajat keverünk össze ahelyett, hogy csak a három egyikét használnánk önmagában.

Nézz körül ITT A WEBÁRUHÁZBAN >>>

Ha bármi kérdésed van vagy szeretnél kedvezményes áron vásárolni keress az alábbi elérhetőségeken.

Eckert Péter

30-277-0701

Friss hírekért, akciókért iratkozz fel itt.

Elfogadom az adatvédelmi és adatkezelési szabályzatot
Megerősítem a szándékom, hogy reklám jellegű emaileket is kapjak