Bemutatkozás

 

 

 

 

Házi masszázs Pécsen….

Fáradt, feltöltődésre van szüksége, és kicsit ki akar szakadni a rohanó hétköznapokból?

Nem kell százezres wellness hétvégére mennünk, hogy jobban érezzük magunkat a bőrünkben.:-)

Mindenhol jó, de legjobb otthon…….

A házi masszázs egy nagyszerű módja annak, hogy Ön úgy élvezze a masszázs örömeit, hogy közben nem kell lemondania otthona kényelméről.

Miért praktikus és kényelmes az otthoni masszázs?

Nem kell otthonról kimozdulnia, sem aggódnia, hogy időben odaér-e masszőréhez, nem kell bosszankodnia a forgalom, a közlekedési nehézségek miatt. Nagyon sok időt és energiát takarít meg azzal, hogy nem kell utaznia, ráadásul otthonában sokkal könnyebben tud ellazulni és a masszázs hatása is tovább tart, mintha még haza is kellene utaznia! Kényelmesen, felkészülve várhatja masszőrét, zuhanyozhat, fürdőt vehet kedve szerint, masszázs előtt és után egyaránt. A masszázshoz hordozható ágyat, lepedőt, törülközőket, zenét és a krémeket,olajakat mi biztosítjuk, hogy Ön gond nélkül lazíthasson, és maradéktalanul élvezhesse a masszázs minden pillanatát.

Minden masszázs-program tökéletes ellazulást, pihenést, kikapcsolódást nyújt Önnek. A masszőr – a rendelkezésre álló idő függvényében – az Ön teljes testét átdolgozza, minden esetben minőségi masszázsolajat vagy krémet használva, kívánsága szerinti zenével vagy akár tökéletes csenddel segítve a relaxációt, a feltöltődést. A masszázs állhat lágy, kényeztető, stresszoldó jellegű fogásokból, így hatékonyan segítheti Önt a hétköznapi stressz, illetve a stressz okozta egyéb testi panaszai enyhítésében. A lendületes, élénkítő masszázsfogások felfrissítik, aktiválják Önt. Sportos életmód, fokozott fizikai igénybevétel esetén pedig az izmok alapos átgyúrása, a görcsök oldása jelenthet hatékony segítséget. De egy jó masszázs nem csak különböző funkciójú, fajtájú, erősségű fogásokból áll. Szükséges a masszőr szakértelme és elhivatottsága, hogy a fogások rendszeréből egy Önre szabott, egyedi programot állíthasson össze. Ezt a szakértelmet és elhivatottságot tudjuk Önnek biztosítani, melyről egy masszázs alkalmával személyesen is meggyőződhet.


Masszőreink, Lőcsei Adrienne és Eckert Péter, mindig egyedi, személyhez, alkalomhoz, testi-lelki állapothoz igazított masszázst biztosítanak. Többféle masszázs típus közül lehet választani, amit a masszázsok menüpont alatt lehet megnézni. A masszázsok többsége a svéd masszázs fogásain alapul – olykor keleti technikákkal kiegészítve – mégis személyre szabott, az Ön igényeihez és állapotához igazodik!

 A masszőri képesítések mellett több alternatív masszázseljárást is elsajátítottunk és a holisztikus szemlélet szerint dolgozunk. Az ember egészét vesszük figyelembe és több oldalról próbáljuk a problémát megfigyelni, kezelni vagy tanácsot adni.

Szeretnénk minél több emberhez eljuttatni az információt a masszázs gyógyító hatásáról. Naponta tapasztaljuk, hogy egy szakszerű masszázzsal régóta fennálló, kínzó problémákat tudunk megszüntetni, ezzel visszaadva az emberek egészségét és jókedvét.

A masszázs felfrissíti a szervezetet, fokozza a vérkeringést, javítja az emésztést, fájdalmat csökkent, de mindenekelőtt elősegíti a relaxációt és csökkenti a stressz hatását.

Ha eluralkodott rajtad a fáradtság, a kedvetlenség vagy a feszültség, akkor itt a lehetőség, hogy egy kellemes, pihentető élményben legyen részed, ami egyúttal felpezsdíti a testedet, erősíti az immunrendszeredet, beindítja a szervezeted öngyógyító folyamatait.

Az aromaolajos masszázs tovább fokozza a kellemes élményt, az érintés éltető ereje és az illatok varázsa visszaadja a test és a lélek összhangját. A masszázs során a bőrödön keresztül szívódnak fel az illóolajok hatóanyagai, amik a véráramon keresztül elérik a különböző szerveket, előnyös hatást gyakorolva a vérkeringésre, az emésztésre, a nyirokrendszer működésére, valamint a méreganyagok, salakanyagok eltávolítására.

Szeretettel várunk mindenkit, aki egy kicsit szeretne megpihenni, relaxálni, gyógyulni vagy az egészség megőrzés jegyében szeretne időt szánni saját magára.

“Aki nem talál időt a pihenésre, előbb vagy utóbb arra kényszerül hogy időt találjon a betegségre!”

Eckert Péter 70-605-9029 és Lőcsei Adrienne 30-700-3530