Csoki masszázs

csoki

Wellness – csokis masszázs: 

Teljes testmasszáz a tökéletes ellazuláshoz, extra kényeztetés igazi csokival. Bőrszépítő, ápol, és persze a csoki fokozza az endorfintermelést, tehát szárnyalunk tőle. 12-16 órán át tartja az illatát zuhanyozás után is. Igazi kényeztetés

A csoki masszázs hármas erővel fejti ki hatását, a különleges masszázs technikának valamint a kettős hatású csokoládénak köszönheti jó hatását. A csokoládé antioxidáns bőr öregedést gátló hatása mellett a köztudottan endorfin termelés serkentésével a lelket is ápolja.

A csokis masszázs két részből áll. Az első 15 perc -ben egy teljes testes (gyors és lazító) előkészítő svéd testmasszázzsal kezdünk, ami segíti az ellazulást valamint a pólusok kitágulását.

A második rész maga a csokimasszázs Itt különleges belga csokoládét és a kakaóvajat összekeverve egy kenhető masszát készítünk, ezzel a kellemes masszával befedjük a kezelt bőr felületet és utána következhetnek a simító és dörzsölő masszázs fogások. A kéz melegnek és a kitágult pórusoknak köszönhetően a bőr felszívja a csokoládét és ez által az felfrissül, kisimul és ellazul. A csokoládét a masszázs végén természetesen eltávolítjuk a bőrről.

 • A csokoládé aromájával melegsége frissít és lazít így a masszázs végén kellemes ellazult és stresszmentes állapot érhető el.
 • A meleg csokoládé és az abban lévő antioxidánsok a kitágult pórusokon át felszívódnak, gátolják a bőr öregedését és selymessé teszik a bőrt.
 • A speciális simító és dörzsölő mozdulatok hatására a nyirok keringés is serken valamint vérbőség alakul ki a bőrben, ami regenerálja és méregteleníti a bőrt, így a masszázs végére az egészen selymes és lágy tapintású lesz
 • csokoládét évszázadok óta afrodiziákumként tartják számon, mivel olyan vegyületet tartalmaz, melyet az agy is termel, amikor szerelmesek vagyunk.A csoki olyan anyagokat tartalmaz, amelyek puhítják, hidratálják a bőrt, ezáltal feszesítenek, késleltetik az öregedést, visszaadják az elvesztett nedvességet a bőrnek.Kleopátra tejben fürdött, mi megtehetjük, hogy csokoládéban.

  csokoládé masszázsA csokimasszázs a leginkább endorfin termelő, lélekre ható kezelés. Tökéletes elmerülés a fizikális és mentális „jólétben”. Több mint 800 molekulájának köszönhetően a csoki hidratálja és tonizálja a bőrt, oldott ásványi anyag tartalma pedig bőrpuhító, revitalizáló hatású.

  A kakaóvajat tartalmazó termékek tisztítják, ápolják és védik is a bőrt. A narancsbőr egyik legjobb ellenszerének tartják és egyes szakemberek szerint centikben mérhető a karcsúsodás, amit egy kúrával is elérhetünk.

  Hatásai:

  • antioxidáns hatóanyagaival segíti a sejtek regenerálódását
  • hidratálja és feszesíti a bőrt
  • pótolja a hiányzó ásványi anyagokat
  • bársonyossá és simává teszi a bőrt
  • jótékony hatással van a narancsbőrre