Fájdalommentes japán gerincterápia Pécsen

SI- terápia Európában is egyedülálló

Ez egy Japánban zseniálisan kifejlesztett, gerinc és mozgásszervi problémák kezelése. Mára a kezelés a sziget országban nagyon elterjedt, annyira jól működik, hogy az egyik leghatékonyabb kezelések közé tartozik.

Európában még nem ismert módszer.Japánban van olyan kiropraktőr aki mára már a kiropogtatás helyett is, csak ezt alkalmazza.

A kezelés lényege, hogy a keresztcsont és a csípőcsont közötti ízületet(SI ízület) kimozgatjuk, feloldjuk az ízületben keletkezett feszültséget, ez által csökken vagy teljesen megszűnik a derékfájás. Hakata professzor szerint(aki ezt a kezelést kifejlesztette Japánban) az esetek többségében az SI ízület blokkolva van, nem jól működik, és ez okozza a derékfájást. Sok esetben gerincsérv műtét után sem múlt el a derékfájás, ezért kezdték kutatni a fájdalom okát. Arra jutottak, hogy az SI ízület nem megfelelő működése okozta a fájdalmat. A kezelés abban segít, hogy az ízület mozgásának elakadását megszüntessük.

Szinte bárkinél lehet alkalmazni : gerincsérvnél,műtét után is(de legalább 2 hónapot illik várni, hogy a seb begyógyuljon), kismamáknál is, gyereknél is, stb. Ez nem csontkovácsolás, kezelés közben 2-3 mm-t mozdítunk az ízületen,valóban teljesen fájdalom mentes és viszonylag rövid ideig tart.

Szeretnék mindazon embereknek segíteni, akik megkeresnek és foglalkoznak az egészségükkel. 🙂

A kezelés mindenkinél egyénileg személyre szabott.

Kezelési idő: kb. 60 perc de ez esetenként változhat

Bejelentkezés: Eckert Péter 30-277-0701

Megtisztelsz, ha tetszett, és megosztod a házimasszőr Facebook oldalam vagy elküldöd ismerőseidnek. Sok munkám van benne…

Nekem is fontos, hogy tudjam, tetszett-e neked a bejegyzésem, cikkem, amit megosztok az oldalon. Megköszönöm, ha jelzed felém azzal a kis tetszik gombbal.

Ha szeretnél az ismerőseid között tudni, jelölj be nyugodtan, vagy használd azt a béna elnevezésű “Követem” gombot.

Legyen szép a napod!

Comments are closed.