Kényeztető páros masszázs

Páros masszázs különlegesség 🙂

Nem csak Karácsonykor…..

Masszázs kuckó – ahol a test és lélek megpihen….

Nemsokára kezdődik a karácsonyi ajándékok utáni hajsza.

Ugye Te is utálod az órákig tartó sorban állást, a tülekedést, és a dugókban való idegőrlő várakozást ?.

Ha el tudod képzelni, hogy Te és a párod, örülnétek egy nyugtató, relaxáló, stressz oldó páros masszázsnak?

Itt a megoldás 🙂

A Masszázs-kuckó jóvoltából a pároddal együtt részt vehettek egy különleges, páros aromaolajos élménymasszázson, ráadásul az aromaolajokat is Ti választhatjátok ki.( mézeskalács, relax, érzéki )

Érkezéskor halk zene és kellemes hangulat fogad Benneteket, amit egy-egy pohár finom, meleg karácsonyi tea vagy akár 1 pohár pezsgő tesz tökéletessé.

A masszázs az otthonodban vagy egy hangulatos helyiségben történik, ahol egymás mellett feküdve kéz a kézben élvezhetitek a kényeztető, relaxációs, aromaolajos masszázs boldogsághormonokkal teli, jótékony, örömteli hatását.

A különleges masszázs rituálékat Zsuzsi és Péter egyszerre végzi az általatok választott felállásban, ahogy a legnagyobb örömet okozza számotokra.

Szeretnéd magad teljesen kipihenni, miközben tested-lelked új életre kel?

Nem vagy egyedül ezzel a gondolattal, ezt mi sem akarjuk másként és azt szeretnénk, ha pároddal együtt szabadulnátok meg nálunk a titeket nap mint nap érő stressztől, egy valódi frissítő-lazító páros masszázs segítségével!

A kezelés következtében a megfáradt izmaitokban felpezsdül a vérkeringés, javul a nyirokkeringés. A kritikus területeknek hosszabb időt szentelünk –ezen testrészek legtöbbször a hát, a nyak és a váll.

Természetesen minden testrészre nagyobb hangsúly helyezünk, hiszen az egész testet át kell masszírozni, ahhoz, hogy teljesen ellazuljon minden porcikátok. Hatására a szervezetben jobb lesz a vérkeringés, ezáltal az oxigén ellátás, sejt szinten is. A nyirokkeringés felgyorsul, több méreganyag távozik a testből. Javulnak a test anyagcsere funkciói is.

Az egész test lenyugszik, oldódik a stressz és sokkal kiegyensúlyozottabbak leszünk. Aki rendszeresen jár masszázsra – legalább 1-2 hetente, annak csökkennek a migrénes fejfájásai, jobban alszik, sokkal gyorsabban regenerálódik, jobban teljesít szellemileg, energikusabbá és kiegyensúlyozottabbá válik a mindennapokban.

Kezdjétek meg különleges utazásotokat az ellazulás és a harmónia világába.

70 perces páros masszázs – 13000 Ft

Bejelentkezés telefonon 30-277-0701 vagy chat üzenetben, add meg a számodat és visszahívunk. 🙂

Péter & Zsuzsi