Páros Access Bars®kezelés

Masszázs kuckó – ahol a test és lélek megpihen….

A Masszázs-kuckó jóvoltából a pároddal együtt vehettek részt egy különleges, páros Access Bars® kezelésen.

Az Access Bars® a fej kezeléséből áll: egy kellemes, pihentető élmény formájában megtett utazás önmagatokba.

A fej 32 pontjának gyengéd stimulálásának hatására erőfeszítés nélkül váltok képessé arra, hogy elengedjétek mindazt, amire nincs szükségetek és elfogadók, befogadók tudjatok lenni a lehetőségeitek felé, ítélkezés mentesen. Az Access Bars kezelés, egy különleges technika segítéségével új dimenziókat nyithat meg számotokra!

Ez a kezelés, ami megszabadít titeket a régi berögződésektől, félelmektől, függőségektől és ezáltal egy szabadabb és tudatosabb élet lehetőségét mutatja meg számotokra.

Tegyetek a változásért és tapasztaljátok meg ennek az egyedi módszernek az előnyeit!

A különleges kezelést Timi és Péter egyszerre végzi az általatok választott felállásban, ahogy a legnagyobb örömet okozza számotokra, amit a testetek kíván.

A kezelés egy hangulatos helyiségben történik, ahol egymás mellett feküdve élvezhetitek a kényeztető érintések, relaxációs, jótékony, örömteli hatását.

Ahhoz, hogy a függőségeinktől megszabaduljunk, az egyik legnagyszerűbb módszer az, hogy ha a megengedés vezérel minket. A megengedés segítségével ráébredünk arra, hogy életünk mely területei azok, ahol vagy igazodunk és egyetértünk, vagy ellenállunk és ellenkezünk bármely nézőponttal, gondolattal, érzéssel, érzelemmel, hittel, ítélettel, következtetéssel és megfontolással.

32 energiapont van, ami körkörösen és hosszanti irányban szalad a fejünkön. Minden életterületünknek – legyen szó a szexualitásról, a pénzről, a kreativitásról, a testünkről – van egy pontja, ami „elmenti” az adott életterülethez tartozó gondolatainkat, elképzeléseinket, hitrendszerünket, hiedelmeinket, amik aztán blokkolják az adott életterület kiegyensúlyozott működését. Ám ha a 32 energiapontot megérintjük, törlődnek a „rossz” beidegződések, és lehetőségünk nyílik új elképzelésekkel felülírni. A kezelés során az agyhullámok lelassulnak, ezáltal a gyerekkorunkból (vagy előző életekből – persze, ha hiszünk benne) származó viselkedési minták, hitrendszerek hozzáférhetők lesznek. Gyakran nem is vagyunk tudatában, de a rögzült minták nem engedik, hogy a dolgokat a maguk  valójában lássuk, így tehetetlenné válunk, és képtelenek vagyunk megváltoztatni azt, amit szeretnénk. Ez az állapot arra kényszerít minket, hogy jelen állapotunk traumája, drámája, zaklatottsága és intrikája szerint működjünk, egy helyben toporogjunk. A technika azonban hozzájárul, hogy változást  idézzen elő: a 32 pont gyengéd érintésével erőfeszítés nélkül el lehet engedni mindazt, ami miatt képtelenek vagyunk a be- és elfogadásra.

Mire jó?

 • stressz csökkentésére, összezavarodott gondolatok tisztítására
 • ha szeretnél a testednek könnyebbséget és örömet okozni
 • ha szeretnél jobban aludni és kipihentebben, energikusabban ébredni
 • hiperaktív, figyelemzavaros személyeknél
 • hogy feloldja a mentális, érzelmi, fizikai és energetikai blokkokat, amik beragadva tartanak
 • vizsgák előtt
 • mély relaxációhoz

Kinek ajánlott?

 • Annak, aki szeretne megszabadulni a stressztől
 • Annak, aki testi könnyedségre, jó érzésre vágyik
 • Annak, aki szeretne jobban aludni és kipihentebben ébredni
 • Annak, aki vizsgadrukktól szenved
 • Annak, aki várandós
 • Annak, aki relaxálni szeretne
 • Annak, aki jobb, boldogabb, gazdagabb életet szeretne
 • Annak, aki a jelenben szeretne élni és a múltat elengedni
 • Annak, akik több lehetőséget szeretne teremteni az életben.

Ha úgy érzitek, hogy az életetek épp kátyúban rekedt, se előre, se hátra nem mozdul semmi, ha kívánjátok a változást, de nem pontosan tudjátok, merre is induljatok, ha egyszerűen csak megszólít most titeket ez az ajánlat, akkor ne hezitáljatok!

Az ítélkezés megsemmisíti a jövőt. A Bars belülről kezdi el feloszlatni az ítélkezést. A Bars mindent megváltoztat a valóságotokban.

Próbáljátok ki, ha könnyedén, örömtelien, ragyogóan akartok élni, harmóniában önmagatokkal. ?

Kezdjétek meg különleges utazásotokat az ellazulás és a harmónia világába.

Bejelentkezés telefonon 30-277-0701 vagy chat üzenetben.

Timi & Péter