Mire jó a Copaiba illóolaj?

A Copaiba olaj használata és hatásai.

Várhatóan augusztustól itt tudod megrendelni >>>

A copaiba esszenciális olaj a copaiba fa gyantájából származik. A copaiba fa több, mint 100 láb (30m) magasra megnő a trópusi délamerikában. A Copaiba olajat széles körben használják kozmetikai termékekben, szappanokban, krémekben, testápolókban és parfümökben. A 16. század óta használják a tradicionális gyógyításban az északi és északkeleti Brazíliában. A feketebors esszenciális olajhoz hasonlóan a Copaiba segíthet megnyugtatni az ideges érzéseket. Bőrön alkalmazva tiszta, sima bőrszerkezetet biztosít. Belsőleg alkalmazva támogatja a szív és érrendszer, immunrendszer, emésztő rendszer, idegrendszer és légzőrendszer egészségét. Bár nem tartalmaz cannabinoidokat, a kariofillén, amely az egyik fő összetevője idegvédő és szív érrendszeri, valamint immunrendszeri előnyei is vannak. Emellett erőteljes antioxidáns, ami támogatja az immunrendszert.

Copaiba Esszenciális Olaj beszerzése Braziliából – Váczy Károly tolmácsolásában

Ha kérdésed van keress bizalommal. 🙂

Eckert Péter

30-277-0701

Várhatóan augusztustól itt tudod megrendelni >>>-

Comments are closed.