Zsírsejtekbe zárt traumák eltörlése – Access testkezelés

Kedves ZSÍRGYILKOS rajongók‼️
Nagyon örülök, hogy ilyen sokan jelentkeztek a FACEBOOK csoportunkba. ?

A zsírgyilkos diéta csapatunk, azért hozta létre ezt a közösséget, hogy egy speciális, hatékony táplálkozási alternatívát adjunk számotokra, ha szeretnétek megszabadulni a felesleges kilóitoktól.

Köszönjük, hogy egyre többen bíztok bennünk és hétről-hétre, újabb és újabb fogyni vágyó kedves vendéggel bővül a csapatunk. ??
Lassan már 2 hónapja hogy Pécsen is elérhető ez a szuper program, és már közel 20-an belevágtunk, hogy kipróbáljuk ezt a nagyon hatékony, személyre szabott étrendet.

Köszönjük a támogatásotokat, és ha van a környezetetekbe olyan ismerős, akinek szívesen ajánlanátok minket, akkor roppantul hálásak lennénk, és nagyon örülnénk. ?
——————————————————————–

Van még egy hírem, amit szeretnék megosztani veletek, találtam egy új fantasztikus dolgot, ami szorosan kapcsolódik a zsírok gyilkolásához. ‼️?A hétvégén tanultam egy szuper tanfolyamon és már alig várom, hogy kipróbálhassam valakin….. ?
Azért vágtam bele ebbe a kalandba, mert azt gondolom, hogy talán hozzájárulás lehetek számotokra, hogy evvel is segítsek megszabadítani titeket a felesleges kilóktól.

Akkor röviden a lényeg…..
Tudtátok, hogy ha szervezetünk méregtelenítő rendszere nem bír el a mérgekkel, akkor zsírraktárakat hoz létre, hogy ott tárolja a méreganyagokat? 
Ilyenkor érezheted úgy, hogy a levegő, a víz is hizlal…. ?

Bármennyire is figyelsz a fizikai táplálékodra, ha nincs lelki méregtelenítés, akkor a szervezeted a semmiből, is zsír raktárakat fog létrehozni.

Mik ezek a lelki mérgek? – minden valaha ért bántalmazás, trauma, sokk, önmagunk, vagy mások által kiróva, amit elraktároztál a tested rejtett bugyraiba.

Te mennyi érzelmet, traumát, bántalmazást zártál zsírsejtjeidbe, amik úszógumik formájában megjelentek a testeden⁉️
Hogyan tudsz megszabadulni ezektől a mérgektől, traumáktól és a felesleges zsíroktól?

‼️A zsírsejtekbe zárt traumák eltörlése – Access testkezeléssel ‼️
Ez a testkezelés lehetőséget ad Neked, hogy választásod legyen a testeddel és feloldja az érzelmi traumákat, amiket a zsírsejtekbe zártál, hogy elértéktelenítsd magad.

• Hozzásegít a lényed elismeréséhez, egészséges énkép kialakításához.
• Éberséget ad az érzelmi manipulációra, bántalmazásokra.
• Segít, hogy könnyedséget, könnyebbséget adjon a testednek.
• Átprogramozza a sejteket abból a nézőpontból, amibe beragadtak, hogy ki tudjuk vezetni a fájdalmas emlékeket, érzéseket, amiket eddig a test nem akart elengedni.
• Felszabadít az önbántalmazás és ítélkezés fogva tartásából.

Ez egy rendkívül dinamikus, szuper energetikai kezelés a testednek, hogy megkönnyebbüljön és azok a fránya felesleges kilók valóban távozhassanak.

Szeretettel várlak, ha választod a változást. ?

Eckert Péter
Masszőr
Access Bars® , Body és Facelift® test kezelő
Érdeklődés és jelentkezés: ekipeti@gmail.com
Tel: 70/ 605-9029
www.zsirgyilkosdieta.hu

Megtisztelsz, ha tetszett, és megosztod a Facebook oldalam vagy elküldöd ismerőseidnek. Sok munkám van benne…

Nekem is fontos, hogy tudjam, tetszett-e neked a bejegyzésem, cikkem, amit megosztok az oldalon. Megköszönöm, ha jelzed felém azzal a kis tetszik gombbal.

Ha szeretnél az ismerőseid között tudni, jelölj be nyugodtan, vagy használd azt a béna elnevezésű “Követem” gombot.

Legyen szép a napod!

Comments are closed.